Unlock mobility voor auto dealers

Future proof mobility services

Het dealership model staat onder druk en verandert razend snel. Een nieuwe tijdsgeest schept nieuwe mogelijkheden. WizKey bouwt nieuwe service modellen op maat van toekomstgerichte dealers.

WizKey is een digitale autosleutel die het gebruik van een wagenpark optimaliseert en mobiliteit services faciliteert.

Image

Haal meer productiviteit uit vloot en beheer.

Gans het huurproces gaande van registratie van de bestuurder, overhandigen van de sleutel, schade rapportering, betaling en facturatie wordt geautomatiseerd via WizKey. Je wint per huursessie makkelijk een half uur.

Maak wagens beschikbaar buiten de kantooruren of zelfs buiten je concessie. Laat tarieven en voorwaarden variëren afhankelijk van het tijdstip en de gebruiker.

Bied meer flexibiliteit voor klant en medewerker.

Image
Image

Verkoop een innovatief en duurzaam product.

Zoals de Flexifleet, een mix van autodelen en -huren voor bedrijven, met een gerichte inzet van voertuigen in een gecontroleerde omgeving.

Lees meer

Universele technologie die meegroeit met je organisatie

De technologie wordt geleverd als een service. Na installatie begint het echte werk. De transformatie moet doordacht en fexibel doorgevoerd worden.
Image

Plugin zonder onderbreking

Goedkoop in- en uitpluggen in bestaande en nieuwe voertuigen. WizKey werkt evengoed zonder internetverbinding en de originele sleutel blijft functioneren.

Image

Integreer stapsgewijs

Robuuste plug&play technologie laat toe om te starten met bestaande wagens. Bijvoorbeeld een vervangwagen kan af en toe worden ingezet als deelwagen.

Image

Vlakbij de makers

WizKey wordt ontwikkeld en ondersteund door ons eigen team in België. Wij zitten aan de technologie knoppen en kunnen snel inspelen op marktvragen.

Per huursessie besparen wij een half uur administratie en handling.

CHARLOTTE VERBRUGGHE
Marketing coördinator Centrauto group

Wat is wizkey?

De WizKey plugin transformeert je wagenpark in een betaalbare en flexibele mobiliteitsoplossing. Het is een digitale autosleutel die enkel toegang geeft volgens jouw specifeke voorwaarden, jouw tarieven en openingstijden.

Plugin voor de wagen

Eenvoudig en goedkoop te installeren. Werkt ondergronds, zonder internet verbinding. De originele auto sleutel blijft functioneren.

Smartphone als sleutel

Voertuigen lokaliseren, openen en starten via je smartphone. Elke wagen authenticeert de gebruiker en hanteert de juiste voorwaarden naargelang de situatie.

Controle via de cloud

Bepaal wie, wanneer, onder welke voorwaarden toegang krijgt tot je wagens. Op elk moment heb je een overzicht van ritten en transacties.