FlexiFleet, het duurzame mobiliteitsplan van morgen!

FlexiFleet het duurzame mobiliteitsplan

Wat als je voor iedere verplaatsing vrij de meest geschikte mobiliteitsvorm kon kiezen? Woon-werk verkeer met de fiets, met een elektrische wagen naar klanten en een SUV voor de jaarlijkse vakantie?

FlexiFleet is een flexibele en kostenefficiënte manier om de bedrijfsmobiliteit van morgen te organiseren. ìn plaats van iedere werknemer één eigen wagen te laten kiezen, kiezen medewerkers voor iedere verplaatsing de daarvoor meest geschikte voertuig. Autodelen met bedrijfswagens. Hiermee reduceer je het aantal salariswagens, zonder dat de mobiliteit van jouw werknemers in gevaar komt. Integendeel.

Alleen in mijn monovolume?

Nu kiezen de meeste medewerkers een ruime firmawagen op basis van hun behoeften tijdens één of twee vakanties per jaar. De rest van het jaar rijden ze alleen met een veel te grote dieselwagen zeer korte verplaatsingen. De logica is zoek.

…maar dan moet je wel een oplossing vinden voor de administratie en het gedoe met sleutels.

FlexiFleet wil werknemers een aantrekkelijke aanbod voorschotelen. In plaats van één auto bezitten, delen alle werknemers een gevarieerde vloot van wagens, gaande van een kleine elektrische wagen tot en met een mobilhome …maar dan moet je wel een oplossing vinden voor de administratie en het gedoe met sleutels. Daarvoor ontwikkelde WizKey haar Smartkey.

Het is eenvoudiger dan je denkt: 

  1. In plaats van iedere werknemer een ‘eigen’ bedrijfswagen te geven, kunnen werknemers kiezen uit een gevarieerde vloot bedrijfs-deelwagens.
  2. Ze kiezen voor een elektrische wagen voor de woon-werk verplaatsingen of de ritten naar de stad. Voor de wintersportvakantie staat er een stevige SUV op het menu.
  3. Professionele verplaatsingen zijn ten koste van de werkgever, zoals dat gaat met klassieke poolwagens.
  4. Privé-verplaatsingen (woon-werk, weekends of vakanties) worden verrekend met het hun persoonlijke mobiliteitsbudget.
  5. Als ze dan met de fiets naar het werk willen komen, worden ze daar nog eens voor beloont.
  6. Je rust je bedrijfswagens uit met de slimme deelwagentechnologie van WizKey. Dit bestaat uit een Car Plugin, een Mobiele App en een Fleet-management platform.
  7. Via de WizKey-app kunnen werknemers een wagen naar keuze reserveren, openen en starten. Bovendien verloopt alle administratie automatisch.

Zo worden deelwagens deel van een duurzame mobiliteitsoplossing.

Je rust je bedrijfswagens uit met de slimme deelwagen technologie van WizKey.

Een kleinere ecologische voetafdruk kan dus hand in hand gaan met even veel comfort en een nog grotere keuzevrijheid. En dat is wat we willen, toch?

Made in Belgium

WizKey ontwikkelde haar eigen deelwagen technologie voor de deelwagens van Bolides. De Smartkey werd hier ontwikkeld, uitvoerig getest en wordt vanuit België beheerd en opgevolgd. WizKey onderscheidt zich binnen de deelwagen technologiebedrijven door enkel de technologie te verkopen, de Car Plugin, de mobiele app en het fleet management platform.