Slim Poolwagen beheer dankzij deelwagen technologie

Poolwagen beheer zonder administratie of gedoe met sleutels. Is dat geen geweldig goed idee?

Veel bedrijven spenderen veel tijd aan het organiseren en beheren van hun poolwagens.  Naast de organisatie van het onderhoud, het wassen, het tanken of opladen verliezen we nog de meeste tijd met de administratie. Het reserveren van de wagens, het bevestigen van welke auto voor welke werknemer gedurende welke periode vraagt veel tijd. Het uitwisselen van de sleutels, de papieren en de tankkaart nog meer. Tenslotte heb je nog de verwerking van de klachten als een wagen niet op het juiste moment op de juiste plaats werd teruggebracht. Soms wou je dat jouw bedrijf geen poolwagens had.

Wat als je wist dat je met de deelwagen technologie van WizKey de meest tijdrovende en frustrerende handelingen kon automatiseren?  Zou dat je gelukkig maken?

De WizKey App als virtuele sleutel

Door de poolwagens uit te rusten met WizKey’s slimme deelautotechnologie kunnen de medewerkers zelfstandig de wagen reserveren die ze nodig hebben, wanneer ze die nodig hebben, zonder tussenkomst van een persoon. Dankzij de mobiele WizKey App is het reserveren en vinden van de wagen (op die verschrikkelijk grote parking) een koud kunstje, dankzij de geïntegreerde planning tool en kaart. De app werkt als virtuele sleutel. Via de app kan je de wagen openen en starten, zodat je geen fysieke sleutels moet uitwisselen (of terugvragen). Eventuele problemen, vuil of schade worden gemeld in deze mobiele app. Is de gereserveerde wagen niet op tijd terug? Het WizKey platform wijst automatisch een andere wagen toe (als die beschikbaar is), zonder het gebruikelijke gezeur!

Bespaar uren aan administratie en levensjaren aan frustratie …

Bespaar uren aan administratie en levensjaren aan frustratie door het poolwagen beheer te automatiseren en digitaliseren.  Het fleet management platform houdt bij wie met welke wagen reed, waar de wagens zijn, wat de staat is van de wagens en welk bereik ze nog hebben met de huidige tank of batterijniveau. 

En het prijskaartje voor een dergelijke oplossing valt reuze mee.  Aarzel niet langer en neem contact op met onze slimme mobiliteit adviseurs.  Zij zullen je graag helpen berekenen wat het kost om jouw vloot digitaal deelbaar te maken.