Van autoverkoop naar Mobility-as-a-Service

Klassieke dealerships breiden hun aanbod steeds verder uit. Waar je vroeger enkel naar een dealer ging om een auto te kopen vind je er tegenwoordig de meest uitgebreide waaier aan mobiliteitsoplossingen.

Moderne dealerships passen zich aan aan de veranderde markt. De vraag naar wagens daalt op zich niet zozeer, maar het klassieke autobezit wél. De keuze van één wagen waar je de volgende 4 tot 8 jaar zoet mee bent lijkt steeds minder de norm.

Van Dealership naar Mobility Service Center

Iedere autodealer kan zich met één handige technologie klaarstomen voor 2020. Na de opkomst van co-working plaatsen en andere flexibele werkplekken is het niet onwaarschijnlijk dat de mobiliteit snel zal volgen. Autodealers kunnen zich hierop voorbereiden door aangepaste mobiliteitsdiensten zoals pool-, voorloop-, vervang- en demowagens te integreren in hun aanbod. Deze aangepaste ‘Cars-on-demand’ diensten kunnen veel eenvoudiger en sneller worden aangeboden via de WizKey technologie. Deze flexibele mix van mobiliteitsoplossingen garandeert u een beter rendement van uw vloot.

Shared fleetgebruik waarbij verschillende klanten dezelfde vloot deelwagens deelt wordt mogelijk. Start-ups kunnen zo de gewenste wagen op het juiste moment huren, zonder te moeten investeren in een eigen wagenpark. Je wordt een centrum van moderne mobiliteit met meer mogelijkheden tot het aantrekken van nieuwe klanten en vooral extra bronnen van inkomsten voor je anders slapende stock.

Een duurzame win-win oplossing, die snel navolging zal krijgen.

Paperless & keyless vervangwagens

Je kan de WizKey technologie ook makkelijk installeren in de vervangwagens. De klant kan zijn of haar vervangwagen reserveren, vinden, openen en starten via de smartphone. Dit levert niet alleen een geweldige tijdsbesparing op bij het ophalen en terugbrengen van vervangwagens. Het biedt de klant ook een veel flexibeler service waarbij er zelfs buiten de openingsuren wagens kunnen worden uitgewisseld. Het is niet alleen sneller en handiger het is vooral veel overzichtelijker. Je weet in ‘real time’ wanneer welke wagen werd opgehaald en teruggebracht.

Spreek je hier graag over met een van onze WizKey specialisten?

Of bekijk je liever om jouw gemak onze productfiche?